Seizoensmenu's

De Halve Maan biedt u telkens weer originele menu's met dagverse producten, aangepast aan het seizoen, dit vanaf 25 personen. 

Er wordt gevraagd om één menu te kiezen voor de volledige groep, voor vegetariërs serveren wij graag een alternatief. 

Niet gevonden wat u zocht? Contacteer ons en wij werken graag een persoonlijk voorstel voor u uit!
Kids corner
Vlaamse Stoofkarbonaden met Brugse Zot Dubbel – Gebakken Aardappeltjes
of
Gehaktballetje in tomatensaus – Puree
of
Spaghetti Bolognaise

∞∞∞

Chocolademousse
of
Flan Karamel
of
Kinderijsje
 
 
Hoofdgerecht en Dessert: 14€ per persoon
Frietjes bij het hoofdgerecht: 1€ supplement per persoon

Dit menu is voorzien voor kinderen.
Hoppy Lunch

Italiaanse gerookte ham – Rucola – Kerstomaat – Basilicum olie
of
Verse dagsoep van het seizoen
∞∞∞
Vlaamse Stoofkarbonaden met Brugse Zot Dubbel – Tijm aardappeltjes – Slaatje met mosterddressing
of
Kippenbout met tomaat en ui – Provençaalse aardappelen – Slaatje met honingvinaigrette
∞∞∞
Chocolademousse*
of
Flan Karamel*
of
Bavarois*
 
 
Voor- en hoofdgerecht: 19€ per persoon
*Volledig menu inclusief dessert: 25€ per persoon

Enkel te verkrijgen als lunch
 

Geestige Gist
 
Bierpaté met Brugse Zot - Ardeense uienconfijt - Toast
of
Garnaalkroket - Gefruite peterselie - Citroen
of
Biersoep met Brugse Zot Blond – Meesterlijke Ham – Belegen “Brugge” kaas

∞∞∞

Vol-au-vent – Bladerdeeggebakkje met kip – Champignons – Romige saus – Hertoginneaardappeltjes
of
Lamsschenkel - Boontjes - Worteltjes - Gebakken aardappeltjes
of
Roodbaarsfilet – Venkelpuree – Tomaten – Basilicum

∞∞∞

Kaasbordje met een selectie West-Vlaamse Hoevekazen*

∞∞∞

Krokantje van Chocolade - Praliné – Amandelbiscuit
of
Dame Blanche - Botergalet
of
Warme appeltaart – Frangipane – Gelei van abrikoos - Vanille ijs
 
 
Voor-, hoofdgerecht en dessert: 29€ per persoon
*Volledig menu inclusief kaasbordje: 36€ per persoon
 
Bon Vivant

Menu Bon Vivant

 
 
Sint-Jacobsnootjes – Paprika – Oregano – Schaaldierenglace – Blanke botersaus
of
Knolseldersoep – Basilicumolie
of
Gemarineerde zalm – Rode biet – Specerijen
∞∞∞
Gelakte eendenborst – Krokant gebakken wintergroentjes –
Wafelaardappel – Saus Brugse Zot dubbel
of
Parelhoen – Savooi – Oesterzwammen – Butternut – Amandelkroketjes
of
Dunne lende – Bonen/Witloof/Tomaat – Pomme pont - neuf – Sjalotsaus
of
Bouillabaisse
∞∞∞
Kaasbordje met een selectie West-Vlaamse Hoevekazen*
∞∞∞
Waaier van gebakjes – IJs – Versnaperingen
of
Perentaartje – Frangipane – Vanille ijs
 
 
Voor-, hoofdgerecht en dessert: 38€ per persoon
*Volledig menu inclusief kaasbordje: 45€ per persoon
 

Bezoek ook