Seizoensmenu's

De Halve Maan biedt u telkens weer originele menu's met dagverse producten, aangepast aan het seizoen.

Het minimum aantal personen hangt af van het menu:
- Hoppy Lunch en Geestige Gist: minimum 20 personen.
- Menu Zytholoog, Bierseminarie, Grill/Smokey Malt en Buffet: minimum 30 personen.

Er wordt gevraagd om één menu te kiezen voor de volledige groep; voor vegetariërs serveren wij graag een smakelijk alternatief. 

Toch niet gevonden wat u zoekt? Contacteer ons en wij werken graag een persoonlijk voorstel voor u uit!
Marktmenu

Menu vanaf woensdag 05.02.20 tot en met 03.03.20

Twee gerechten > 22 €  - Drie gerechten > 27 €

VOORGERECHTEN


Waterkerssoep
of
Kroketje met witloof, ham en kaas (+ €2)
of
Bierpaté bereid met Brugse Zot
 
HOOFDGERECHTEN 

Varkenswangetjes bereid met Brugse Zot Dubbel
of
Kabeljauw à la Meunière met preistoemp (+ €4)
of
Suprême van kip met archiducsaus en frietjes

NAGERECHTEN 

Clafoutis van rood fruit (+ 2 €)
of
Bryardekaas met Luikse siroop
of
Koffie/thee – Brownie


 
Het Marktmenu is als lunch elke dag beschikbaar.

Het is een huisbereid menu met verse, lokale seizoensproducten.

Dit menu wijzigt elke 1ste woensdag van de maand.

Indien u meer informatie wenst, gelieve ons te contacteren op info@halvemaan.be
Voor groepen is het Marktmenu verkrijgbaar op aanvraag per e-mail.

 

Kids corner
Vlaamse stoofkarbonaden met Brugse Zot Dubbel – Frietjes
of
Gehaktballetjes in tomatensaus – Frietjes
of
Spaghetti Bolognaise

∞∞∞

Chocolademousse
of
Kinderijsje
 
 
Hoofdgerecht en Dessert: 14 € per kind


Dit menu is enkel voorzien voor kinderen.
Menu Zytholoog
Tortelloni met eekhoorntjesbrood en mascarpone
of
Kleurtomaat - Buffelmozzarella - Gefruite ui - Pesto
of
Tomaat garnaal

∞∞∞

Gegrilde entrecôte - Afrikaanse pompoen - Gekonfijt witloof - Zoete aardappel - Groene pepersaus
of
Kabeljauwhaasje met broodkorst - Tierenteynmosterd - Tomatenfondue - Blanke botersaus
of
Gebakken varkensfilet - Gerookte erwtenmousse - Warme groentjes - Wafelaardappeltjes

∞∞∞

Notentaartje met chocolade en caramel
of
Clafoutis van bosvruchten met Brugse Zot Blond
of
Selectie van Belgische kazen 


Voor-, hoofdgerecht en dessert: 49 € pp 

Deze formule is uitsluitend mogelijk voor groepen vanaf 30 personen.
Menu Hoppy Lunch

Italiaanse gerookte ham – Rucola – Kerstomaat – Basilicum olie
of
Verse dagsoep van het seizoen

∞∞∞

Vlaamse Stoofkarbonaden met Brugse Zot Dubbel – Frietjes – Slaatje met mosterddressing
of
Vol au vent - Frietjes - Slaatje

∞∞∞

Chocolademousse*
of
Appeltaart met slagroom*
 
 
Voor- en hoofdgerecht: 19 € pp
Volledig menu inclusief dessert*: 25 € pp
Aangepaste dranken (1 Brugse Zot Blond + 1 Straffe Hendrik Tripel + 1 koffie): 10 € pp

Water in karaffen op tafe: 2,00€ pp suppl.

Deze formule kan enkel gekozen worden als lunch, en is uitsluitend mogelijk voor groepen vanaf 20 personen.

Menu Geestige Gist
 Ambachtelijke paté met Brugse Zot Blond - Chutney van rode ajuin - Zuurdesembrood
of
Huisgemaakte garnaalkroket (33%) - Gefruite peterselie - Citroen
of
Kippenbouillonsoepje met Brugse Zot Blond - Meesterlijke Ham - Belegen “Brugge” kaas

∞∞∞

Vol-au-vent - Bladerdeeggebakkje met kip - Champignons - Romige saus - Frietjes
of
Waterzooi van Noordzeevis volgens seizoenaanbod - Juliennegroentjes - Aardappel
of
Langzaam gegaarde varkenswangetjes in Brugse Zot - Slaatje - Frietjes

∞∞∞
Kaasbordje met een selectie West-Vlaamse Hoevekazen*
∞∞∞


Appeltaart met slagroom
of
Dame Blanche
of
Bavarois van fijne Belgische chocolade

 
 
Voor-, hoofdgerecht en dessert: 35 € pp
*Volledig menu inclusief kaasbordje: 42 € pp
Aangepaste dranken (1 Brugse Zot Blond + 1 Straffe Hendrik Tripel + 1 koffie): 10 € pp

Water in karaffen op tafel: €2,00 pp suppl.

Deze formule is uitsluitend mogelijk voor groepen vanaf 20 personen.

Bezoek ook