Seizoensmenu's

De Halve Maan biedt u telkens weer originele menu's met dagverse producten, aangepast aan het seizoen.

Het minimum aantal personen hangt af van het menu:
- Hoppy Lunch en Geestige Gist: minimum 20 personen.
- Menu Zytholoog, Bierseminarie, Grill/Smokey Malt en Buffet: minimum 30 personen.

Er wordt gevraagd om binnen het menu éénzelfde gerecht te kiezen voor de volledige groep; voor vegetariërs serveren wij graag een smakelijk alternatief. 

Toch niet gevonden wat u zoekt? Contacteer ons en wij werken graag een persoonlijk voorstel voor u uit!
Marktmenu

Menu vanaf woensdag 04.03.20 tot en met 31.03.20

Twee gerechten > 22 €  - Drie gerechten > 27 €

VOORGERECHTEN


Tomatensoep met balletjes
of
Slaatje gerookte zalm (+3 €)
of
Kaaskroketje Oud Brugge
 
HOOFDGERECHTEN 

Vegetarische curry
of
Vol au vent met frietjes en slaatje
of
Vispannetje voglens marktaanbod (+3 €)

NAGERECHTEN 

Krokant frangipanegebakje met peer (+ 2 €)
of
Kaas met zongedroogde tomaat van De Walhoeve
of
Koffie/thee – Amandelcakejes


 
Het Marktmenu is als lunch elke dag beschikbaar.

Het is een huisbereid menu met verse, lokale seizoensproducten.

Dit menu wijzigt elke 1ste woensdag van de maand.

Indien u meer informatie wenst, gelieve ons te contacteren op info@halvemaan.be
Voor groepen is het Marktmenu verkrijgbaar op aanvraag per e-mail.

 

Kids corner
Vlaamse stoofkarbonaden met Brugse Zot Dubbel – Frietjes
of
Gehaktballetjes in tomatensaus – Frietjes
of
Spaghetti Bolognaise

∞∞∞

Chocolademousse
of
Kinderijsje
 
 
Hoofdgerecht en Dessert: 14 € per kind


Dit menu is enkel voorzien voor kinderen.
Menu Zytholoog
Tortelloni met eekhoorntjesbrood en mascarpone
of
Kleurtomaat - Buffelmozzarella - Gefruite ui - Pesto
of
Tomaat garnaal

∞∞∞

Gegrilde entrecôte - Afrikaanse pompoen - Gekonfijt witloof - Zoete aardappel - Groene pepersaus
of
Kabeljauwhaasje met broodkorst - Tierenteynmosterd - Tomatenfondue - Blanke botersaus
of
Gebakken varkensfilet - Gerookte erwtenmousse - Warme groentjes - Wafelaardappeltjes

∞∞∞

Notentaartje met chocolade en caramel
of
Clafoutis van bosvruchten met Brugse Zot Blond
of
Selectie van Belgische kazen 


Voor-, hoofdgerecht en dessert: 49 € pp 

Deze formule is uitsluitend mogelijk voor groepen vanaf 30 personen.

Er wordt gevraagd om binnen het menu éénzelfde gerecht te kiezen voor de volledige groep; voor vegetariërs serveren wij graag een smakelijk alternatief. 
Menu Hoppy Lunch

Italiaanse gerookte ham – Rucola – Kerstomaat – Basilicum olie
of
Verse dagsoep van het seizoen

∞∞∞

Vlaamse Stoofkarbonaden met Brugse Zot Dubbel – Frietjes – Slaatje met mosterddressing
of
Vol au vent - Frietjes - Slaatje

∞∞∞

Chocolademousse*
of
Appeltaart met slagroom*
 
 
Voor- en hoofdgerecht: 19 € pp
Volledig menu inclusief dessert*: 25 € pp
Aangepaste dranken (1 Brugse Zot Blond + 1 Straffe Hendrik Tripel + 1 koffie): 10 € pp

Water in karaffen op tafe: 2,00€ pp suppl.

Deze formule kan enkel gekozen worden als lunch, en is uitsluitend mogelijk voor groepen vanaf 20 personen.

Er wordt gevraagd om binnen het menu éénzelfde gerecht te kiezen voor de volledige groep; voor vegetariërs serveren wij graag een smakelijk alternatief. 

Menu Geestige Gist
 Ambachtelijke paté met Brugse Zot Blond - Chutney van rode ajuin - Zuurdesembrood
of
Huisgemaakte garnaalkroket (33%) - Gefruite peterselie - Citroen
of
Kippenbouillonsoepje met Brugse Zot Blond - Meesterlijke Ham - Belegen “Brugge” kaas

∞∞∞

Vol-au-vent - Bladerdeeggebakkje met kip - Champignons - Romige saus - Frietjes
of
Waterzooi van Noordzeevis volgens seizoenaanbod - Juliennegroentjes - Aardappel
of
Langzaam gegaarde varkenswangetjes in Brugse Zot - Slaatje - Frietjes

∞∞∞
Kaasbordje met een selectie West-Vlaamse Hoevekazen*
∞∞∞


Appeltaart met slagroom
of
Dame Blanche
of
Bavarois van fijne Belgische chocolade

 
 
Voor-, hoofdgerecht en dessert: 35 € pp
*Volledig menu inclusief kaasbordje: 42 € pp
Aangepaste dranken (1 Brugse Zot Blond + 1 Straffe Hendrik Tripel + 1 koffie): 10 € pp

Water in karaffen op tafel: €2,00 pp suppl.

Deze formule is uitsluitend mogelijk voor groepen vanaf 20 personen.

Er wordt gevraagd om binnen het menu éénzelfde gerecht te kiezen voor de volledige groep; voor vegetariërs serveren wij graag een smakelijk alternatief. 

Bezoek ook