Seizoensmenu's

De Halve Maan biedt u telkens weer originele menu's met dagverse producten, aangepast aan het seizoen.

Het minimum aantal personen hangt af van het menu:
- Hoppy Lunch en Geestige Gist: minimum 20 personen.
- Menu Zytholoog, Bierseminarie, Grill/Smokey Malt en Buffet: minimum 30 personen.

Er wordt gevraagd om één menu te kiezen voor de volledige groep; voor vegetariërs serveren wij graag een smakelijk alternatief. 

Toch niet gevonden wat u zoekt? Contacteer ons en wij werken graag een persoonlijk voorstel voor u uit!
Marktmenu

Twee gerechten > 22 €  - Drie gerechten > 27 €
 
VOORGERECHTEN

Minestrone soepje
of
Salade van kleurtomaat met buffelmozzarella en pesto Genovese (+2 €)
of
Kleine tomaat-garnaal met mayonaise (+3 €)
 

HOOFDGERECHTEN 


Hoevekipfilet - Jonge wortelen en morieltjes
of
Darne van Noorse zalm met bearnaisesaus (+5 €)
of
Vlaamse stoofkarbonaden bereid met Brugse Zot Dubbel - frietjes
  

NAGERECHTEN 
Aardbeien met citroen en basilicum
of
Filodeegje met nectarine + Vanille ijs (+3 €)
of
Koffie/thee - Brownie
 

Het Marktmenu is als lunch elke dag beschikbaar.

Het is een huisbereid menu met verse, lokale seizoensproducten.
Dit menu wijzigt elke 1ste woensdag van de maand.

Indien u meer informatie wenst, gelieve ons te 
contacteren op info@halvemaan.be
Voor groepen is het Marktmenu verkrijgbaar op aanvraag per e-mail.

 

Kids corner
Vlaamse stoofkarbonaden met Brugse Zot Dubbel – Gebakken aardappeltjes
of
Gehaktballetjes in tomatensaus – Puree
of
Spaghetti Bolognaise

∞∞∞

Chocolademousse
of
Flan Karamel
of
Kinderijsje
 
 
Hoofdgerecht en Dessert: 14 € per kind
Frietjes bij het hoofdgerecht: 1 € supplement per kind


Dit menu is enkel voorzien voor kinderen.
Menu Zytholoog
Coquilles à la plancha - Veldprei - Shiitake - Zacht currysausje
of
Carpaccio van tomaat - Buffelmozzarella - Gefruite ui - Pesto
of
Het fijnste van Belgisch Wit-Blauw Rund - Parmesaan - Raketsla - Olijfolie

∞∞∞

Gegrilde entrecôte - Afrikaanse pompoen - Gekonfijt witloof - Zoete aardappel - Groene pepersaus
of
Kabeljauwhaasje met broodkorst - Tierenteynmosterd - Tomatenfondue - Blanke botersaus
of
Gebakken varkensfilet - Gerookte erwtenmousse - Warme groentjes - Wafelaardappeltjes

∞∞∞
Kaasbordje met een selectie West-Vlaamse hoevekazen*
∞∞∞


Bladerdeegje met frangipane - Appel - Vanille-ijs
of
Tiramisu
of
Assortiment kaas 


Voor-, hoofdgerecht en dessert: 47 € pp 
Volledig menu inclusief kaasbordje*: 55 € pp

Deze formule is uitsluitend mogelijk voor groepen vanaf 30 personen.
Menu Hoppy Lunch

Italiaanse gerookte ham – Rucola – Kerstomaat – Basilicum olie
of
Verse dagsoep van het seizoen

∞∞∞

Vlaamse Stoofkarbonaden met Brugse Zot Dubbel – Frietjes – Slaatje met mosterddressing
of
Suprême van polderkip – Frietjes – Slaatje met honingvinaigrette

∞∞∞

Chocolademousse*
of
Rijstpap*
 
 
Voor- en hoofdgerecht: 19 € pp
Volledig menu inclusief dessert*: 25 € pp
Aangepaste dranken (1 Brugse Zot + 1 Straffe Hendrik + 1 koffie): 10 € pp

Water in karaffen op tafel: 2,00 € pp suppl.

Deze formule kan enkel gekozen worden als lunch, en is uitsluitend mogelijk voor groepen vanaf 20 personen.

Menu Geestige Gist
 Ambachtelijke paté met Brugse Zot Blond - Chutney van rode ajuin - Zuurdesembrood
of
Huisgemaakte garnaalkroket (33%) - Gefruite peterselie - Citroen
of
Kippenbouillonsoepje met Brugse Zot Blond - Meesterlijke Ham - Belegen “Brugge” kaas

∞∞∞

Vol-au-vent - Bladerdeeggebakkje met kip - Champignons - Romige saus - Frietjes
of
Waterzooi van Noordzeevis volgens seizoenaanbod - Juliennegroentjes - Aardappel
of
Langzaam gegaarde varkenswangetjes in Brugse Zot - Slaatje - Frietjes

∞∞∞
Kaasbordje met een selectie West-Vlaamse Hoevekazen*
∞∞∞


Crème Brûlée
of
Dame Blanche
of
Chocoladepotje met een hint van mout
 
 
Voor-, hoofdgerecht en dessert: 30 € pp
*Volledig menu inclusief kaasbordje: 38 € pp
Aangepaste dranken (1 Brugse Zot + 1 Straffe Hendrik + 1 koffie): 10 € pp

Water in karaffen op tafel: 2,00 € pp suppl.

Deze formule is uitsluitend mogelijk voor groepen vanaf 20 personen.

Bezoek ook