Tapverhuur

Kom origineel uit de hoek op jouw volgende feest. Verras je gasten met een perfect getapt speciaalbier op jouw evenement. Ontdek onze verschillende formules. 

Brugse Zot tap biertruck

Onze bieren op jouw event

Plan je een barbecue, personeelsfeest of andere viering? Brouwerij De Halve Maan geeft je de kans om zot uit de hoek te komen op al jouw evenementen. Met onze eventservice kunnen je gasten genieten van een versgetapte Brugse Zot of Straffe Hendrik. Waarom een klassieke schuimwijn serveren als je kan uitpakken met een heerlijk speciaalbier?

Aanvraag tapverhuur

Brugse Zot klinken gezellig

Tapinstallatie

Brouwerij De Halve Maan stelt een handige mobiele tapkraan ter beschikking. Over het vlotte verloop van jouw feest hoef je je alvast geen zorgen te maken, het nodige koolzuurgas wordt voorzien en wij bieden je voldoende glazen in bruikleen.

Heb je moeite om in te schatten hoeveel je nodig hebt? Geen nood! Je betaalt ons enkel wat verbruikt werd en niet geleegde vaten worden gewogen. Er wordt enkel een minimum van 30 liter aangerekend.

Na afspraak kan je al het nodige materiaal afhalen en terugbrengen in ons verwerkingscentrum op het Waggelwater. De volledige uitrusting kan trouwens vervoerd worden in een gewone personenwagen. Laat je alles toch liever bezorgen en afhalen? Voor een forfaitair bedrag van 55 euro (exclusief BTW) leveren wij overal binnen Brugge.

Prijzen (per getapte liter)

Brugse Zot Blond €5,28
Brugse Zot Dubbel €5,54
Straffe Hendrik Tripel     €6,66

 

Brugse Zot verhuur tapinstallatie

Tapwagen

Met onze compleet uitgeruste tapwagen kan je onze bieren serveren op grotere events zoals een braderie, straatfeest, avondmarkt, tuinfeest…. De tapwagen is voorzien van drie tapkranen, een spoelinstallatie, een kleine frigo, een ingebouwde kassa. Ook is er aan verlichting gedacht. Een echte eyecatcher om mee uit te pakken!

Deze wordt gratis ter plaatse geleverd en nadien terug afgehaald binnen een straal van 50 kilometer. Het vertrekpunt hiervoor is ons depot in de Lieven Bauwensstraat 21, te Sint-Andries. Daarbuiten worden er 0.75 cent/kilometer (excl. btw) extra vervoerskosten aangerekend.

Prijzen

Huur per dag €250 excl. btw
Huur per weekend       €400 excl. btw

 

Brugse Zot verhuur tapwagen

Openingsuren Bottelarij

Maandag 08u00 - 12u00 13u00 - 16u00
Dinsdag 08u00 - 12u00 13u00 - 16u00
Woensdag 08u00 - 12u00  13u00 - 16u00
Donderdag   08u00 - 12u00  13u00 - 16u00
Vrijdag 08u00 - 12u00  13u00 - 16u00

Praktisch

Afhaling en levering gebeurt aan de eventservice van De Halve Maan op de industriezone Waggelwater. Adres: Lieven Bauwensstraat 39, 8000 Brugge 

Geïnteresseerd?

Wens je graag een tapinstallatie of tapwagen te huren?
Gelieve onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.