Tapverhuur

Origineel uit de hoek komen op uw receptie, feestje of barbecue?

Plant u een babyborrel, barbecue, personeelsfeest of andere viering? Brouwerij De Halve Maan geeft u de kans om origineel uit de hoek te komen op al uw evenementen. Wij bieden met onze receptiedienst alle faciliteiten om Brugse Zot of Straffe Hendrik te schenken. Waarom een klassieke schuimwijn serveren als u kan verrassen met een perfect getapt speciaalbier?

Over het vlotte verloop van uw feest hoeft u zich alvast geen zorgen te maken. Brouwerij De Halve Maan stelt een handige mobiele tapkraan ter beschikking. Het nodige koolzuurgas wordt voorzien en wij bieden u voldoende glazen in bruikleen.

Hebt u moeite om in te schatten hoeveel u nodig hebt? Geen nood! U betaalt ons enkel wat verbruikt werd en niet geleegde vaten worden gewogen. Er wordt enkel een minimum van 30 liter aangerekend.

Na afspraak kan u al het nodige materiaal afhalen en terugbrengen in ons verwerkingscentrum op het Waggelwater. De volledige uitrusting kan trouwens vervoerd worden in een gewone personenwagen. Laat u alles toch liever bezorgen en afhalen? Voor een forfaitair bedrag van 50 euro (exclusief BTW) leveren wij overal binnen Brugge.

Aarzel niet om om contact op te nemen voor meer informatie en/of reservaties: ib@halvemaan.be

0032 50 444 927

All in prijzen per getapte liter:

  • Brugse Zot Blond: 4,20 €
  • Brugse Zot Dubbel: 4,40 €
  • Straffe Hendrik Tripel: 5,20 €


Afhaling en leveringen:

Industriezone Waggelwater, Lieven Bauwensstraat 41, 8000 Brugge 
Maandag tot vrijdag van 8h tot 12h en van 13h tot 16h  

Bezoek ook