Horeca

Wens je onze bieren in jouw zaak te schenken? Ontdek wat wij met Brouwerij De Halve Maan voor jou kunnen betekenen. 

Lange termijn partnerships

Als familiale brouwerij kiezen wij steeds voor een persoonlijke aanpak. We vinden het belangrijk om met elke uitbater een duurzame vertrouwensrelatie op te bouwen. Daarom komen we graag tot bij jou en bekijken samen hoe we jouw horecazaak kunnen ondersteunen.

Er staat steeds een vast aanspreekpunt voor je klaar om te luisteren naar jouw noden. Daarnaast bieden wij ook een uitgebreid assortiment promomateriaal aan van onze verschillende biermerken. Elke zaak is uniek en dus ook onze aanpak op maat.

Uitgebreid assortiment

Verwen je gasten met ons divers assortiment van speciaalbieren. Onze brouwerij biedt 4 sterke merken aan met elk verschillende varianten. Zeer uiteenlopende stijlen maar smaak, traditie en karakter hebben ze allen gemeen. Gebrouwen met liefde, gesmaakt door echte bierliefhebbers. 

Van onze populaire Brugse Zot, alcoholvrije Sportzot tot de limited edition Straffe Hendrik Wild, één voor één zijn het bieren met een straf karakter en een zot lekkere smaak. Allemaal gebrouwen in het historische centrum van Brugge met een selectie van alleen de beste ingrediënten. 

Smaakt naar meer?

Ben je geïnteresseerd in ons aanbod? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ik heb interesse in volgende merken
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Belgian Family Brewer

Met onze brouwerij zijn wij trots lid van de organisatie 'Belgian Family Brewers'. Er zijn heel wat voorwaarden om hiervan deel uit te kunnen maken. Zo moet je een onafhankelijk familiebrouwerij zijn, die al meer dan 50 jaar bier op een authentieke manier in België brouwt. Het label staat voor een ongeëvenaard hoog niveau van authenticiteit en vakmanschap.