Grill en BBQ
Bij regenweer en tijdens de koude wintermaanden verhuizen we naar de Brouwerszaal, waar de grillades plaatsvinden bij een gezellige haardvuur.
Menu Smokey Malt
Aperitief Brugse Zot blond met hapjes (4 p.p.)*
∞∞∞
Grillade op houtvuur van:
ü Gemarineerde Hoevekipfilet
ü Tussenribstuk met kruidenolie en Portugees zeezout
ü Worst van Varken en rund met kruiden
ü Lamsbiefstukje
ü (Vanaf 50 personen gegrilde beenham ipv Lamsbiefstuk)
Uitgebreid buffet van lekkere salades:
ü Quinoa salade – bonen – komkommer – radijs – gele paprika – basilicumolie
ü Marokkaanse couscous – zwarte olijf – tomaat – lenteui – limoen – olijfolie
ü Avocado en tomatensalsa – rode ajuin – balilicum – bladpeterselie
ü Zomerse aardappelsalade – kerstomaat – peterselie – rode ajuin – mosterd
ü Buffala mozzarellasalade – provencaalse olijven – vleestomaat – oregano
ü Zuiderse gegrilde warme groenten – butternut – paprika – courgette – lenteui
Huisbereide dipsausjes:
ü Griekse yoghurtsaus – komkommer – look – munt – peterselie
ü Kruidenboter met groene pesto
ü Mosterdsausje met sjalot en honing
ü Pikante tomatensaus met cassonade – koriander – venkelzaad
ü De klassiekers: mayonnaise en ketchup
∞∞∞
Krokantje van Chocolade - Praliné – Amandelbiscuit
of
Dame Blanche
Menu hoofdgerecht en dessert: 40€ per persoon
*Volledig menu inclusief aperitief: 50€ per persoon
Deze formule is mogelijk voor groepen van 30 tot 125 personen