Bierseminarie

Deze avond start met een uitgebreide rondleiding door de moderne brouwerij en het authentiek museum. Na de rondleiding wacht u een verfrissend aperitief met Brugse Zot, waarna u aan tafel kan plaatsnemen.


Onze chefs verrassen u met een degustatie van verschillende biersoorten in combinatie met een aantal unieke gerechten.

Na het hoofdgerecht krijgen de gasten de kans om zelf hun biertje te leren tappen tijdens onze tapcursus onder begeleiding van een biersommelier. De beste tapper wordt uiteraard beloond met een passende prijs! Wij sluiten het diner af met een lekker dessert.

Menu: 
Tomaat garnaal
of 
Kleurtomaat - Buffelmozzarella - Gefruite ui - Pesto
of
Het fijnste van Belgisch Wit-Blauw Rund - Parmesan - Raketsla - Olijfolie

∞∞∞

Gegrilde entrecote - Afrikaanse pompoen - Gekonfijt witloof - Zoete aardappel - Groene pepersaus
of
Kabeljauwhaasje met broodkorst - Tierenteynmosterd - Tomatenfondue - Blancke botersaus
of
Gebakken varkensfilet - Gerookte erwtenmousse - Warme groentjes –  Wafelaardappeltjes

∞∞∞

Kaasbordje met een selectie West-Vlaamse hoevekazen*


∞∞∞

Bladerdeegje met frangipane - Appel - Vanille-ijs
of
Tiramisu
of
Assortiment kaas
 

Voor-, hoofdgerecht en dessert: 69€ per persoon
*Volledig menu inclusief kaasbordje: 77 € per persoon
 inclusief:
- de verschillende bieren van onze brouwerij die passen bij de gekozen gerechten
- de rondleiding door onze ervaren gidsen in het Nederlands, Frans of Engels (45 min)

- tapcursus voor de gasten die dit wensen
- een klein aandenken aan de brouwerij voor alle gasten

Deze formule is uitsluitend mogelijk voor groepen vanaf 30 personen.

Tijdig reserveren is ten zeerste aangeraden!

Bezoek ook