Bierseminarie

Deze avond start met een uitgebreide rondleiding door de moderne brouwerij en het authentiek museum. Na de rondleiding wacht u een verfrissend aperitief met Brugse Zot, waarna u aan tafel kan plaatsnemen.


Onze chefs verrassen u met een degustatie van verschillende biersoorten in combinatie met een aantal unieke gerechten.

Na het hoofdgerecht krijgen de gasten de kans om zelf hun biertje te leren tappen tijdens onze tapcursus onder begeleiding van een biersommelier. De beste tapper wordt uiteraard beloond met een passende prijs! Wij sluiten het diner af met een lekker dessert.

Menu: 
Coquille – Paprika – Oregano – Ciabatta – Schaaldierenglace
of
Carpaccio van kabeljauw – Gedroogd spek – Gefrituurde prei – Parmezaan
of
Grietbot – Witloof – Aclla Cress – Coulis gegrilde paprika

∞∞∞

Dunne lende – Butternut – Zoete aardappel – Tomaat
of
Varkenshaasje – Savooikool – Pompoen – Oesterzwammen – Aardappelchips
of
Tongfilet – Venkel – Rode ajuin –  Aardappelmousseline

∞∞∞

Kaastaartje – crumble speculoos – Rode vruchten
of
Nougat ijs  – Gekonfijt fruit
of
Assortiment kaas
 

Voor-, hoofdgerecht en dessert: 69€ per persoon inclusief de verschillende bieren van onze brouwerij die passen bij de gekozen gerechten. 

Minimum 25 personen

Tijdig reserveren is ten zeerste aangeraden!

Bezoek ook