Een buffet blijft de ideale oplossing voor diverse of internationale groepen met verschillende eetgewoontes.
Kunt u moeilijk een keuze maken voor de volledige groep, dan kan een buffet de oplossing bieden.
Wij stellen graag een gevarieerd basisbuffet voor u samen, dat u dan verder kan personaliseren door extra's toe te voegen om tot het perfecte aanbod te komen voor uw gezelschap.

Wij besteden veel zorg aan een mooie presentatie van de warme en koude gerechten.

Let wel dat - om een voldoende rijk aanbod te kunnen garanderen - we buffetten pas kunnen samenstellen voor gezelschappen vanaf 30 personen.
Menu Smokey Malt
Aperitief Brugse Zot Blond met een selectie van 4 koude en warme aperitiefhapjes*

*****

Grillade op houtvuur van
- Gemarineerde hoevekipfilet
- Tussenribstuk met kruidenolie en Portugees zeezout
- Worst van varken en rund met kruiden
- Lamsbiefstukje
- (Vanaf 50 personen gegrilde beenham ipv lamsbiefstuk)
geserveerd met frietjes

Uitgebreid buffet van lekkere salades
(de salades kunnen aangepast worden naargelang het seizoen)
- Buffalomozzarella salade - coeur de boeuf tomaat - pesto
- Zuiderse gegrilde warme groenten - butternut - paprika - courgette - lente-ui
- Marokkaanse couscous - zwarte olijf - tomaat - lente-ui - limoen - olijfolie

Huisbereide dipsausjes
- Kruidenboter met groene pesto
- Mosterdsausje met sjalot en honing
- Groene pepersaus
- Zoetzure tomatensaus met groentjes

*****

Krokantje van chocolade - praliné - amandelbiscuit
of
Dame Blanche

 
Menu hoofdgerecht en dessert: 40 € per persoon
* Volledig menu incl. aperitief: 50 € per persoon
Deze formule is uitsluitend mogelijk voor groepen van 30 tot 125 personen
Halve Maan Buffet
Koude gerechten

Gerookte Noorse zalm met garnituur
Gerookte Emiliano ham – meloen
Versbereide vissla met kruiden
Brugse Zot bierpaté – augurken – pickles – Ardeens uienkonfijt
Buffalomozzarella salade – coeur de boeuf tomaat – pesto

Opties, mits supplement:
Zalmrolletjes – fijne kruidenkaas – zalmeitjes (+1 € pp)
Mousse van Breydelham – salsa van tomaat en uitjes (+1 € pp)
Tomaatje met grijze Zeebrugse garnalen (+1 € pp)
Ambachtelijk gerookte forelfilet – garnituur (+1 € pp)
Zalmfilet “Belle Vue” (+1 € pp)
Carpaccio van Belgisch Wit-Blauw – limoen – Parmezaan (+1 € pp)

 
Salades
(de salades kunnen aangepast worden naargelang het seizoen)

Couscoussalade / couscous – kerstomaat – lente-uitjes – koriander – zwarte olijven
Pastasalade / penne – rode pesto – bladpeterselie – pijnboompitten – Parmezaan
Koude groentenschotels / bloemkool – jonge wortel – tomaat – radijs –avocado – krieltjes
Eiermousse / gekookte eitjes – bieslook – mayonaise – radijs

Opties, mits supplement:
Griekse fetasalade / feta – paprika – ijsbergsla – rode ajuin – Griekse olijven (+2 € pp)
Thaise rijstsalade / basmati rijst – koriander – limoendressing – maïs (+2 € pp)

 
Warme gerechten

Vlaamse stoofkarbonaden bereid met Brugse Zot dubbel
Vol-au-vent (dit is een typisch Vlaams gerecht met kip, gehaktballetjes en champignons in een romig sausje)

Opties, mits supplement:
Visstoofpotje (met verschillende vissoorten en schaaldieren volgens marktaanbod) (+3 € pp)
Zuiderse groenteschotel (+2 € pp)
Vegetarische pastaschotel (+2 € pp)
Gegratineerde tongscharfilet met blanke botersaus (+5 € pp)
Langzaam gegaard varkensrugstuk ( - 50p.) (+4,5 € pp)
Gegrilde beenham (+ 50p.) (+4,5 € pp)
Wok (in de zaal bereid) met zeevruchten en fijne groentjes (+6,5 € pp)


Geserveerd met

Frietjes
Ambachtelijk gebakken stokbroden met zuurdesem
Verse hoeveboter

Opties, mits supplement:
Ovengebakken aardappeltjes (+1,0 € pp)


Huisbereide dipsausjes

Mosterd-honing vinaigrette / Franse sjalot – peterselie – citroensap
Bieslook dipsaus / mayo – citroen – melk – bieslook


Als afsluiter

Opties, mits supplement:
Uitgebreide kaasplank met assortiment ambachtelijke kazen van de Beauvoordse Walhoeve, druiven en noten (+6 € pp)
Assortiment mini-dessertjes naar keuze van de chef, bijv. mini-eclair, mini-chocomousse, flan caramel, bavarois van mango-passievrucht, e.d. (+8 € pp)
Dame Blanche (+6 € pp)
 

Buffet zonder extra’s: 29 € pp

Deze formule is mogelijk voor groepen vanaf 30 personen.

Bezoek ook