Een buffet blijft de ideale oplossing voor diverse of internationale groepen met verschillende eetgewoontes.
Kunt u moeilijk een keuze maken voor de volledige groep, dan kan een buffet de oplossing bieden.
Wij stellen graag een gevarieerd basisbuffet voor u samen, dat u dan verder kan personaliseren door extra's toe te voegen om tot het perfecte aanbod te komen voor uw gezelschap.

Wij besteden veel zorg aan een mooie presentatie van de warme en koude gerechten.

Let wel dat - om een voldoende rijk aanbod te kunnen garanderen - we buffetten pas kunnen samenstellen voor gezelschappen vanaf 30 personen.
Menu Smokey Malt
Aperitief Brugse Zot Blond met een selectie van 4 koude en warme aperitiefhapjes*

*****

Grillade op houtvuur van
- Gemarineerde hoevekipfilet
- Tussenribstuk met kruidenolie en Portugees zeezout
- Worst van varken en rund met kruiden

Wordt geserveerd met frietjes

Uitgebreid buffet van lekkere salades
(de salades kunnen aangepast worden naargelang het seizoen)
- Salade van kleurtomaat en pesto
- Zuiderse gegrilde warme groenten - butternut - paprika - courgette - lente-ui
- Marokkaanse couscous - zwarte olijf - tomaat - lente-ui - limoen - olijfolie

Huisbereide dipsausjes
- Mosterdsausje met sjalot en honing
- Groene pepersaus
- Zoetzure tomatensaus met groentjes

*****

Appeltaart met slagroom
of
Dame Blanche

 
Menu hoofdgerecht en dessert: 40 € per persoon
* Volledig menu incl. aperitief: 50 € per persoon
Deze formule is uitsluitend mogelijk voor groepen van 30 tot 125 personen
 
Er wordt gevraagd om binnen het menu éénzelfde gerecht te kiezen voor de volledige groep; voor vegetariërs serveren wij graag een smakelijk alternatief. 
Halve Maan Buffet
Koude gerechten

Standaard inbegrepen:
Gerookte Noorse zalm met garnituur
Gerookte Emiliano ham – meloen
Brugse Zot bierpaté – augurken – pickles – Ardeens uienkonfijt
Buffalomozzarella salade – coeur de boeuf tomaat – pesto

Opties, mits supplement:
Zalmrolletjes – fijne kruidenkaas – zalmeitjes (+1 € pp)
Tomaatje met grijze Zeebrugse garnalen (+2 € pp)
Ambachtelijk gerookte forelfilet – garnituur (+1 € pp)
Zalmfilet “Belle Vue” (+1 € pp)
Carpaccio van Belgisch Wit-Blauw – limoen – Parmezaan (+1 € pp)

 
Salades
(de salades kunnen aangepast worden naargelang het seizoen)

Couscoussalade / couscous – kerstomaat – lente-uitjes – koriander – zwarte olijven
Pastasalade / penne – rode pesto – bladpeterselie – pijnboompitten – Parmezaan
Koude groentenschotels / bloemkool – jonge wortel – tomaat – radijs –avocado – krieltjes
Eiermousse / gekookte eitjes – bieslook – mayonaise – radijs

Opties, mits supplement:
Griekse fetasalade / feta – paprika – ijsbergsla – rode ajuin – Griekse olijven (+2 € pp)

 
Warme gerechten

Vlaamse stoofkarbonaden bereid met Brugse Zot dubbel
Vol-au-vent (dit is een typisch Vlaams gerecht met kip, gehaktballetjes en champignons in een romig sausje)


Opties, mits supplement:
Visstoofpotje (met verschillende vissoorten en schaaldieren volgens marktaanbod) (+3 € pp)
Vegetarische tortelloni met mascarponesaus (+2 € pp)
Zuiderse groenteschotel (+2 € pp)
Gegratineerde visschotel met blanke botersaus (+5 € pp)
Langzaam gegaard varkensrugstuk (+ €4,5 pp)

Geserveerd met

Frietjes
Ambachtelijk gebakken stokbroden met zuurdesem
Verse hoeveboter


Huisbereide dipsausjes

Mosterd-honing vinaigrette / Franse sjalot – peterselie – citroensap
Bieslook dipsaus / mayo – citroen – melk – bieslook


Als afsluiter

Opties, mits supplement:
Uitgebreide kaasplank met assortiment ambachtelijke kazen van de Beauvoordse Walhoeve, druiven en noten (+6 € pp)
Assortiment mini-dessertjes naar keuze van de chef, bijv. mini-eclair, mini-chocomousse, boule de Berlin, brownie, Gentse neuzen en fruitsalade (+9 € pp)
Dame Blanche (+6 € pp)
 

Buffet zonder extra’s: 29 € pp


Deze formule is uitsluitend mogelijk voor groepen vanaf 30 personen.

Bezoek ook