Huisbrouwerij De Halve Maan biedt groepen ruime mogelijkheden met koude en warme buffetten.

Zeker voor een snelle lunch of als afsluiter van een dagje Brugge is dit een perfecte formule voor groepen vanaf 25 personen.
 
Koude hapjes
 
ü  Tomaatje met grijze Zeebrugse  garnalen
ü  Versbereide vis sla met kruiden
ü  Zalmrolletjes – fijne kruidenkaas – zalmeitjes
ü  Gerookte “Emiliano” ham – gemarineerde olijven – “Buffalo” mozzarella
ü  Mousse van Breydelham – salsa van tomaat en uitjes
ü  Brugse Zot bierpaté – augurken – pickles – Ardeens uien konfijt
 
Uitgebreid buffet van lekkere salades 
  
ü  Couscoussalade / couscous – kerstomaat – lente-uitjes – koriander – zwarte olijven
ü  Pastasalade / penne – rode pesto – bladpeterselie – pijnboompitten – Parmezaan
ü  Koude groenteschotels / bloemkool – jonge wortel – tomaat – radijs –avocado – krieltjes
ü  Eiermousse /gekookte eitjes – bieslook – mayonaise – radijs         
 
Huisbereide dipsausjes
 
ü  Mosterd – honing – vinaigrette / Franse sjalot – peterselie – citroensap
ü  Bieslook – dipsaus / mayo – citroen – melk – bieslook
ü  Yoghurtdressing / Griekse yoghurt – munt – look – limoen
 
Gerechten die warm worden geserveerd:
Gelieve twee gerechten te kiezen uit onderstaande lijst
ü  Vol-au-vent  (dit is een typisch Vlaams gerecht met kip, gehaktballetjes, champignons in een romig sausje)
ü  Vlaamse stoofkarbonaden bereid met Brugse Zot dubbel
ü  Visstoofpotje (met verschillende vissoorten en schaaldieren volgens marktaanbod en seizoen) (supplement van 3 euro/pp)
ü  Vegetarische huisbereide quiche
ü  Vegetarische pastaschotel
 
 Geserveerd met
ü  Ovengebakken aardappeltjes
ü  Ambachtelijk gebakken stokbroden met zuurdesem en Verse hoeveboter
 
Buffet zonder dessert: 29€ per persoon
 
Dit buffet kan verder aangevuld worden met
 
Frietjes: € 2.5/pp
Gebakken beenham (min 50 personen): € 4.5/pp
Extra warm gerecht: € 4.0/pp
Vitello Tonato: € 5.0/pp
Wok (in de zaal bereid) met zeevruchten en fijne groentjes: € 6.5/pp
Assortiment ambachtelijke kazen “Beauvoordse Walhoeve”, druiven, noten: € 7.0/pp
Mini dessertbuffet: mignardises - crème brûlée - flan caramel – mini-eclair : € 7.0/pp
 

 
Bourgondisch Buffet

Koude hapjes

ü  Tomaatje met grijze Zeebrugse  garnalen
ü  Ambachtelijk gerookte forelfilet – garnituur
ü  Zalmfilet “Belle Vue”
ü  Zalmrolletjes – fijne kruidenkaas – zalmeitjes
ü  Gerookte “Emiliano” ham – gemarineerde olijven – “Buffalo” mozzarella
ü  Mousse van Breydel ham – salsa van tomaat en uitjes
ü  Brugse Zot bierpaté – augurken – pickles – Ardeense uien konfijt
ü  Carpaccio van Belgisch Wit – Blauw – limoen – Parmezaan     
 
 Royaal buffet van lekkere salades  
 
ü  Couscoussalade / couscous – kerstomaat – lente-uitjes – koriander – zwarte olijven
ü  Pastasalade / penne – rode pesto – bladpeterselie – pijnboompitten –   Parmezaan
ü  Koude groenteschotel / bloemkool – jonge wortel – tomaat – radijs –avocado – krieltjes
ü  Griekse fetasalade / feta – paprika – ijsbergsla – paprika – rode ajuin – Griekse olijven
ü  Thaise rijstsalade / basmatic rijst – koriander – limoendressing – maïs
ü  Eiermousse / eitjes – bieslook – mayonaise – radijs
 
Gerechten die warm worden geserveerd
 
ü  Vlaamse stoofkarbonaden bereid met Brugse Zot dubbel
ü  Gegratineerde tongscharfilet met blanke botersaus
ü  Langzaam gegaarde varkensrugstuk ( - 50p.)
ü  Gegrilde beenham (+ 50p.)
 
 Huisbereide dipsausjes
 
ü  Mosterd – honing – vinaigrette / Franse sjalot – peterselie – citroensap
ü  Bieslook – dipsaus / mayo – citroen – melk – bieslook
ü  Yoghurtdressing / Griekse yoghurt – munt – look – limoen
 
Geserveerd met
 
ü  Gebakken krielaardappeltjes   
ü  Ambachtelijk gebakken stokbroden met zuurdesem
ü  Verse hoeveboter
 
 Als afsluiter, enkele nagerechtjes naar keuze van de chef
 
ü  Assortiment mini-gebakjes (mignardises)
ü  Bavarois van mango-passievrucht
ü  Mini-eclairs                            
 
Buffet inclusief dessert: 44€ per persoon
 
Dit buffet kan verder aangevuld worden met
 
Frietjes: € 2.5/pp
Gebakken beenham (min 50 personen): € 4.5/pp
Extra warm gerecht: € 4.0/pp
Vitello Tonato: € 5.0/pp
Wok (in de zaal bereid) met zeevruchten en fijne groentjes: € 6.5/pp
Assortiment ambachtelijke kazen “Beauvoordse Walhoeve”, druiven, noten: € 7.0/pp

Minimum 30 personen.
Halve Maan Buffet
Koude hapjes

ü  Tomaatje met grijze Zeebrugse  garnalen
ü  Versbereide vis sla met kruiden
ü  Zalmrolletjes – fijne kruidenkaas – zalmeitjes
ü  Gerookte “Emiliano” ham – gemarineerde olijven – “Buffalo” mozzarella
ü  Mousse van Breydelham – salsa van tomaat en uitjes
ü  Brugse Zot bierpaté – augurken – pickles – Ardeens uien konfijt
 
Uitgebreid buffet van lekkere salades  
  
ü  Couscoussalade / couscous – kerstomaat – lente-uitjes – koriander – zwarte olijven
ü  Pastasalade / penne – rode pesto – bladpeterselie – pijnboompitten – Parmezaan
ü  Koude groenteschotels / bloemkool – jonge wortel – tomaat – radijs –avocado – krieltjes
ü  Eiermousse /gekookte eitjes – bieslook – mayonaise – radijs         
 
Huisbereide dipsausjes
 
ü  Mosterd – honing – vinaigrette / Franse sjalot – peterselie – citroensap
ü  Bieslook – dipsaus / mayo – citroen – melk – bieslook
ü  Yoghurtdressing / Griekse yoghurt – munt – look – limoen
 
Gerechten die warm worden geserveerd

Gelieve twee gerechten te kiezen uit onderstaande lijst
ü  Vol-au-vent  (dit is een typisch Vlaams gerecht met kip, gehaktballetjes, champignons in een romig sausje)
ü  Vlaamse stoofkarbonaden bereid met Brugse Zot dubbel
ü  Visstoofpotje (met verschillende vissoorten en schaaldieren volgens marktaanbod en seizoen) (supplement van 3 euro/pp)
ü  Vegetarische huisbereide quiche
ü  Vegetarische pastaschotel
 
 
Geserveerd met
ü  Ovengebakken aardappeltjes
ü  Ambachtelijk gebakken stokbroden met zuurdesem en Verse hoeveboter
 
Buffet zonder dessert: 29€ per persoon
 
Dit buffet kan verder aangevuld worden met
 
Frietjes: € 2.5/pp
Gebakken beenham (min 50 personen): € 4.5/pp
Extra warm gerecht: € 4.0/pp
Vitello Tonato: € 5.0/pp
Wok (in de zaal bereid) met zeevruchten en fijne groentjes: € 6.5/pp

Assortiment ambachtelijke kazen “Beauvoordse Walhoeve”, druiven, noten: € 7.0/pp
Mini dessertbuffet: mignardises - crème brûlée - flan caramel – mini-eclair : € 7.0/pp
 
Minimum 25 personen.
 

Bezoek ook