Beer masterclass

Deze avond start met een uitgebreide rondleiding door de moderne brouwerij en het authentiek museum. Na de rondleiding wacht u een verfrissend aperitief met Brugse Zot, waarna u aan tafel kan plaatsnemen.


Onze chefs verrassen u met een degustatie van verschillende biersoorten in combinatie met een aantal unieke gerechten.

Na het hoofdgerecht krijgen de gasten de kans om zelf hun biertje te leren tappen tijdens onze tapcursus onder begeleiding van een biersommelier. De beste tapper wordt uiteraard beloond met een passende prijs! Wij sluiten het diner af met een lekker dessert.

Menu: 
Tortelloni met eekhoorntjesbrood en mascarpone
of 
Kleurtomaat - Buffelmozzarella - Gefruite ui - Pesto
of
Tomaat - garnaal

∞∞∞

Gegrilde entrecote - Afrikaanse pompoen - Gekonfijt witloof - Zoete aardappel - Groene pepersaus
of
Kabeljauwhaasje met broodkorst - Tierenteynmosterd - Tomatenfondue - Blanke botersaus
of
Gebakken varkensfilet - Gerookte erwtenmousse - Warme groentjes –  Wafelaardappeltjes

∞∞∞


Notentaartje met chocolade en caramel
of
Clafoutis van bosvruchten met Brugse Zot Blond
of
Selectie van Belgische kazen
 

Voor-, hoofdgerecht en dessert: 69€ per persoon
 inclusief:
- de verschillende bieren van onze brouwerij die passen bij de gekozen gerechten
- de rondleiding door onze ervaren gidsen in het Nederlands, Frans of Engels (45 min)

- tapcursus voor de gasten die dit wensen
- een klein aandenken aan de brouwerij voor alle gasten

Deze formule is uitsluitend mogelijk voor groepen vanaf 30 personen.

Tijdig reserveren is ten zeerste aangeraden!

Bezoek ook