Rondleidingen      

Praktische info 

Er worden dagelijks doorlopend rondleidingen in het Nederlands, Frans en Engels georganiseerd en dit tussen 11h00 en 16h00. Op zaterdag kan een extra rondleiding om 17h00 gevolgd worden. Een bezoek in het Duits kan op aanvraag.

Het bezoek kost 12 € per persoon en duurt 45 minuten. Aansluitend krijgt u een degustatie van het huisbier Brugse Zot Blond. U betaalt 11 € per persoon voor groepen vanaf 20 personen.
Online kost een ticket voor volwassenen 11 €.
Voor kinderen t
ussen 6 en 12 jaar is de prijs 6 € (een frisdrank is hierbij inbegrepen), en 5,50 € online.
Kinderen jonger dan 6 jaar kunnen de rondleiding gratis volgen, exclusief frisdrank.

Wil je net dat ietsje meer? Voor de echte bierliefhebber is de XL tour een must. In een kleine groep bezoekt u de brouwerij, nadien verzorgt de gids een proefsessie.  In de kelders van de brouwerij, krijg je tips en tricks over het schenken en degusteren van bier. Je proeft drie verschillende bieren voorzien van een deskundige uitleg rond de smaak en het aroma van deze speciaalbieren. Deze formule kost 21 € per persoon en duurt 90 minuten, degustaties inbegrepen en wordt éénmaal per dag georganiseerd om 14h15.

Voor groepen vanaf 20 personen met interesse in de XL tour vragen wij om contact op te nemen met de brouwerij via info@halvemaan.be.


 

Opgelet:  Er dienen tijdens de rondleiding heel wat steile trappen genomen te worden.


Reserveren 

U kunt uw individuele rondleiding digitaal reserveren via de website. 

Gelieve de datum en het tijdstip goed te controleren alvorens te bevestigen. 

Wijzigingen kunnen tot ten laatste 14 dagen voor de aanvang van de rondleiding aangevraagd worden via info@halvemaan.be. Hierna kunnen wij geen wijzigingen meer aanvaarden en dient u zich dus op het gereserveerde tijdstip in de brouwerij aan te bieden. Voor meer info kunt u onze algemene voorwaarden raadplegen onderaan de site. 


Om een vlot verloop van de rondleidingen te garanderen, vragen wij u ten laatste 15 minuten voor aanvang van de rondleiding aanwezig te zijn en deze timing strikt te respecteren. 

 
Groepen 

Kleine groepen van minder dan 15 personen reserveren best zo snel mogelijk een rondleiding via onze online reservatie service.

Groepen met meer dan 16 personen dienen telefonisch contact op te nemen op het nummer +32 (0)50 44 42 22 of per mail via info@halvemaan.be om een reservatie vast teleggen.

Vanaf 20 personen kan een privégids voorzien worden in de gewenste taal. Na reservatie kunnen groepen vanaf 20 personen ook buiten de bovenstaande uren in onze brouwerij terecht.

 

Bezoek ook