Lunch à la carte

Individuele lunchmogelijkheden voor een gezelschap tot maximum 20 personen.
Dagelijks wordt de lunch geserveerd tussen 12h00 en 15h30.

Ontdek onze kaart en het marktmenu hieronder.
 

Marktmenu

Marktmenu
Twee gerechten > 22€ / Drie gerechten > 27€
 
Preisoep
of
Salade boontjes, spekjes en gepocheerd eitje (+ €2)
of
Kaaskroketje met Brugse Zot bier
 
*****
 
Ragout van everzwijn met beukenzwammetjes - Amandelkroket (+ €3)
of
Zalmfilet - Witloof - Lichte currysaus (+ €4)
of
Vol au vent - Bladerdeeggebakje
  
*****
 
Brugse Blomme kaas - Abrikozenchutney
of
 Rijstpap met Cassonade Graeffe
of
Koffie/thee – 'Sticky' Brownie met walnoten
 

Maandelijks wordt het marktmenu aangepast aan het seizoen, indien u meer informatie wenst gelieve ons te
contacteren op info@halvemaan.be 
 

A la carte

Aperitiefhapje

Ambachtelijke Fuet salami - € 7,50
Oud Brugge kaas - € 9,00
Potje Bierpâté met brood - € 10,00

Koude gerechten

Kaasbord met Beauvoordse Bryarde (bereid met Brugse Zot), Abdijkaas, Kaas met Provençaalse Kruiden
Camember en jong belegen Brugge Kaas - € 14,50

Charcuteriebord met fijne Vlaamse Charcuterie: gedroogde ham, geroosterde bacon, salami, Brugse Zot bierpaté en slaatje - € 15,00
 

Voorgerechten

Dagsoep - € 6,00
Biersoep met ham & kaas - € 6,50
Huisgemaakte kaaskroket - € 7,50
Huisgemaakte kroket met Zeebrugse garnalen (33%) - € 9,00
Terrine bereid met Brugse Zot, uienconfijt - € 9,00
Artisanaal gerookte zalm - € 12,00
 
Hoofdgerechten - Vis

Huisgemaakte kroketten met Zeebrugse garnalen (33%), slaatje en frietjes - € 19,00
Kabeljauwhaas met mosterd, broodkruim en blanke botersaus- € 22,00
Mosselen Goudmerk met Brugse Zot en frietjes - € 24,00

Hoofdgerechten - Vlees

Spaghetti Bolognaise - € 14,00
Vlaamse stoofkarbonaden bereid met Brugse Zot Dubbel en frietjes - € 18,00
Steak tartaar met frietjes en salade - €18,00
Hamburger van rundsvlees "Prime Beef" met een Zot sausje en frietjes - € 19,00
Vol-au-vent met frietjes - € 19,50
Noothammetje met Brugse Zot en gebakken aardappelen - € 19,50
Gesmoord konijn met aromaten in Brugse Zot saus en bladerdeeg - € 19,50

Irish Angus steak (200 gr) met kruidenboter of pepersaus, frietjes en een slaatje - € 21,00

Vegetarisch

Huisgemaakte kaaskroketten bereid met Brugse Zot, frietjes en slaatje - € 15,50
Gegrilde geitenkaas op een slaatje - € 17,00
Veggieburger met frietjes en slaatje - €17,00
Huisgemaakte vegetarische lasagne - € 19,00

Voor kinderen

Spaghetti bolognaise - € 9,00
Gehaktballetje in tomatensaus met frietjes - € 9,00
Gefrituurde visreepjes met tartaar - € 10,00
 

Nagerechten

Brusselse wafel met slagroom - € 6,00
Chocoladepotje met een hint van mout - € 7,00
Crème brûlée - € 7,00

Dame Blanche met huisbereid ijs - € 8,00
Moeulleux van chocolade (15 min) - € 8,00

Dranken - Bieren

Brugse Zot blond - € 3,40
Brugse Zot dubbel - € 3,80
Sportzot - €3,60
Straffe Hendrik Tripel - € 3,90
Straffe Hendrik quadrupel - € 4,30

Dranken - Seizoensbier

Straffe Hendrik Wild 33 cl - € 4,20
    wilde gist
Straffe Hendrik Héritage 75 cl -  € 28,00
   gerijpt op eiken vaten

Dranken - Fris

Sinaasappelsap - €  2,80
Coca Cola - € 2,80
Coca Cola Zero - € 2,80
Fanta Orange - € 2,80
Fuze Tea - 2,80
Chaudfontaine Water 0,25 l - € 2,60 0,50 l - € 5,00

Dranken - Warm

Koffie - € 2,80
Thee - € 2,80
Koffie verkeerd - € 3,00
Echte chocolademelk - € 3,20
Cappuccino - € 3,20

Dranken - Huiswijn

WIT/ROOD/ROSE
Glas - € 6,00
Fles - € 27,00





 

Kids corner
Vlaamse Stoofkarbonaden met Brugse Zot Dubbel – Gebakken Aardappeltjes
of
Gehaktballetje in tomatensaus – Puree
of
Spaghetti Bolognaise

∞∞∞

Chocolademousse
of
Flan Karamel
of
Kinderijsje
 
 
Hoofdgerecht en Dessert: 14€ per persoon
Frietjes bij het hoofdgerecht: 1€ supplement per persoon

Dit menu is voorzien voor kinderen.

Bezoek ook