Bierseminarie

Deze avond start met een uitgebreide rondleiding door de moderne brouwerij en het authentiek museum. Na de rondleiding wacht u een verfrissend aperitief met Brugse Zot, waarna u aan tafel kan plaatsnemen.

Onze chefs verrassen u met een degustatie van verschillende biersoorten in combinatie met een aantal unieke gerechten.

Na het hoofdgerecht krijgen de gasten de kans om zelf hun biertje te leren tappen tijdens onze tapcursus onder begeleiding van een biersommelier. De beste tapper wordt uiteraard beloond met een passende prijs! Wij sluiten het diner af met een lekker dessert en een pittig fruitbier.

Menu
Aperitief Brugse Zot met hapjes

Kort gebakken Sint Jacobsnootjes met bospaddenstoelen
of
Vers gemarineerde zalm met roze peper en dille
of
Risotto met eekhoorntjesbrood

Varkenshaasje met rozemarijn, een sausje met Straffe Hendrik en fijne wokgroentjes
of
Eendenborst met franceline aardappeltjes, boontjes, morieltjes en een parfum van Brugse Zot dubbel
of
Kabeljauw in de oven gebakken, erwtenmousse, zeekraal en lamsoor, afgewerkt met een vinaigrette van kriekbier

Waaier van huisgemaakte nagerechtjes
Koffie met koekjes


Prijs per persoon: 67

Minimum 25 personen

Contacteer ons nu indien u meer informatie wenst.

Tijdig reserveren is ten zeerste aangeraden!

Bezoek ook